Репрезентанти концепту вода у творах Т. Г. Шевченка - Антонюк, О. В.; Антонюк, Е. В.; Antoniuk, О.; Прісовська, Г. Є.; Присовская, Г. Е.; Prisovska, G. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена питанню висвітлення репрезентантів одного з концептів у поетичних творах Т.Г. Шевченка. В процесі життя і розвитку суспільства створена певна світоглядна думка, що знайшла своє відображення в аналізованих поетичних текстах.
Антонюк О. В., Прісовська Г. Є. Репрезентанти концепту вода у творах Т. Г. Шевченка / О. В. Антонюк, Г. Є. Прісовська // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 13-18.
Keywords: Шевченко Т. Г.; поетичний текст; концепт; репрезентант; поэтический текст; Shevchenko; poetical text; concept; representant