Особливості розвитку особистості Володимира Зеленського, які вплинули на його політичну поведінку - Алещенко, О. С. (Київ, 2019)
У роботі досліджено основні теоретичні аспекти, які посприяли формуванню Володимира Зеленського як політика. Окрему увагу приділено стратегії політичного бренду Володимира Зеленського. Визначено специфіку комунікацій і взаємодії із електоратом через соціальні мережі.
Алещенко О. С. Особливості розвитку особистості Володимира Зеленського, які вплинули на його політичну поведінку / О. С. Алещенко // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 14-21.політичні
Keywords: політичні технології; Володимир Зеленський; політичний імідж; особистість; мотиваційна сфера