Результати диференціації правового впливу на корупцію в Україні - Михайленко, Дмитро Григорович; Mychailenko, Dmytro G.; Михайленко, Дмитрий Григорьевич (My University, 2017)
У статті описуються результати диференціації правового впливу на корупцію в Україні. Розкривається встановлення п’яти правових режимів протидії корупції та їх відмінності. Показуються проблеми взаємодії Закону України «Про запобігання корупції» та КУпАП, з одного боку, та КК України, з іншого, у досліджуваному аспекті.

В статье описываются результаты дифференциации правового воздействия на коррупцию в Украине. Раскрывается установление пяти правовых режимов противодействия коррупции и их различия. Показываются проблемы взаимодействия Закона Украины «О предотвращении коррупции» и КУоАП, с одной стороны, и УК Украины, с другой, в исследуемом аспекте.

The article describes the results of legal influence differentiation on corruption in Ukraine. It reveals the establishment of five legal regimes for combating corruption and their differences. The problems of interaction between the Law of Ukraine "On Prevention of Corruption" and Code of Ukraine on Administrative Offenses, on the one hand, and the Criminal Code of Ukraine, on the other hand, in the investigated aspect are shown.
Михайленко Д. Г. Результати диференціації правового впливу на корупцію в Україні / Д. Г. Михайленко // Вісник Національної академії прокуратури України. Спеціальний випуск до Міжнародного дня боротьби з корупцією. – 2017. – № 4/2. – С.156-163.
Keywords: корупція; диференціації правового впливу; корупційні злочини; коррупция; дифференциации правового воздействия; коррупционные преступления; corruption; differentiation of legal influence; corruption crimes