Актуальні проблеми філософії права: правова аксіологія: матер. Міжнародного «круглого столу» (м. Одеса, 9 грудня 2011 р.) - (:unkn) unknown (Фенікс, 2011)
Актуальні проблеми філософії права: правова аксіологія : матер. Міжнародного «круглого столу» (м. Одеса, 9 грудня 2011 р.). – Одеса: Фенікс, 2012. – 304 с.
Keywords: філософські основи правової аксіології; методологічні основи правової аксіології; аксіосфера права; аксіосфера держави; ціннісна характеристика українського права; ціннісна характеристика української держави; правова аксіологія; філософія права; философские основы правовой аксиологии; методологические основы правовой аксиологии; аксиосфера права; аксиосфера государства; ценностная характеристика украинского права; ценностная характеристика украинского государства; правовая аксиология; философия права; philosofical basic of the legal axiology; methodological basic of the legal axiology; axiosphere of the law; axiosphere of the state; value characteristics of Ukrainian law; value characteristics of Ukrainian state; legal axiology; philosophy of law