Проблеми з взаємодії правоохоронних органів з іншими суб'єктами запобігання злочинам на ринку небанківських фінансових послуг - Черней, В. В.; Cherney, V. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Розглядаються актуальні правові, організаційні та практичні проблеми взаємодії держав¬них правоохоронних і контролюючих органів, а також служб безпеки юридичних осіб приват¬ного права щодо запобігання злочинам на ринку небанківських фінансових послуг в Україні.
Черней В. В. Проблеми з взаємодії правоохоронних органів з іншими суб'єктами запобігання злочинам на ринку небанківських фінансових послуг / В. В. Черней // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 1-7.
Keywords: економічна злочинність; запобігання злочинам; небанківські фінансові установи; правоохоронні органи; Державна фінансова інспекція України; приватна детективна (розшукова) діяльність; экономическая преступность; финансовая преступность; предотвращение преступлений; небанковские финансовые учреждения; небанковские финансовые учреждения; правоохранительные органы; Государственная инспекция Украины; частная детективная (сыскная) деятельность; economic crime; financial crime; crime prevention; non-bank financial institutions; law enforcement agencies; State Financial Inspection of Ukraine; private detective (detective) activity