Кримінальний процесуальний кодекс України : науково-практичний коментар - Ківалов, Сергій Васильович; Ківалов, С. В.; Kivalov, Serhii V.; Кравченко, Станіслав Іванович; Кравченко, С. І.; Kravchenko, Stanislav I.; Аленін, Юрій Павлович; Аленін, Ю. П.; Alenin, Yurii P.; Аркуша, Лариса Ігорівна; Аркуша, Л. І.; Arkusha, Larysa I.; et al. (Одеса : Юридична література, 2026)
Науково-практичний коментар Кримінального процесуального кодексу України містить ґрунтовний аналіз положень кримінального процесуального законодавства з урахуванням актуальної судової практики, правових позицій Верховного Суду, Конституційного Суду України та Європейського суду з прав людини. У виданні розкриваються особливості застосування норм КПК України, проблемні питання правозастосування та пропонуються підходи до їх вирішення. Коментар розрахований на суддів, прокурорів, адвокатів, слідчих, дізнавачів, науково-педагогічних працівників, аспірантів, здобувачів закладів вищої освіти, а також усіх, хто цікавиться питаннями кримінального процесуального права.
Кримінальний процесуальний кодекс України : науково-практичний коментар / за ред. С. В. Ківалова, С. І. Кравченка. Одеса : Юридична література, 2026. 1400 c. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33411
Keywords: Кримінальний процесуальний кодекс; науково-практичний коментар; кримінальне процесуальне законодавство; судова практика; правозастосування