Practice in English : підручник - Томчаковська, Юлія Олегівна; Томчаковська, Ю. О.; Строченко, Леся Василівна; Строченко, Л. В.; Томчаковський, Олександр Георгійович; Томчаковський, О. Г.; Швелідзе, Лідія Дмитрівна; Швелідзе, Л. Д.; Єрьоменко, Світлана Василівна; Єрьоменко, С. В.; Лесневська, Катерина Вікторівна; Лесневська, К. В.; et al. (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Підручник з іноземної мовипризначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності «Філологія». Підручник складається з 2 розділів та глосарія, які містять сучасні автентичні текстові матеріали, лексичні та грамматичні завдання для формування здатності здійснювати іншомовну комунікативну діяльність та для тренування мовних навичок у здобувачів вищої освіти.
Practice in English : підручник з іноземної мови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спец. 035 «Філологія» / уклад.: Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, О. Г. Томчаковський та ін. ; НУ «ОЮА». – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 334 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27523
Keywords: Practice in English