Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Економіка підприємства", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. Економіка підприємства Каламан Ольга Борисівна. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 103 с. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 52 с. 4. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 20 с. 5. Питання до екзамену. Економіка підприємства. 6. Теми рефератів. Економіка підприємства. 7. Тести. Економіка підприємства. 8. робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Економіка підприємства", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29201