Сутність державницько - правових концепцій України ХХст. та їх вплив на сучасний державотворчий процес. - Кормич, А.І.; Кормич, А.И.; Kormich, A (My University, 2012)
The article provides the analyses of the main views on the state build- ing created by the Ukrainian politicians and scientists of the 20th century. Their inﬂ uence upon the modern trends of law and political theories is also reviewed.
Кормич А.І. Сутність державницько - правових концепцій України ХХст. та їх вплив на сучасний державотворчий процес. / А.І.Кормич //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C.66 - 75.
Keywords: Державотворчий процес; Державницько - правові концепції України ХХ ст.; Проблеми державності; Центральна рада 1917р. та прийняття чотирьох Універсалів; Центральная рада 1917г. и пинятие четырёх Универсалов; Проблемы государственности; Государственно - правовые концепции Украины ХХ ст.; Государствообразующий процесс; constituent process; Public - the legal concept of Ukraine of the XX century.; Problems of State; Central Rada 1917. and pinyatie four Universals