Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комплексні системи захисту інформації» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комплексні системи захисту інформації» Онацький Олексій Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Комплексні системи захисту інформації» Онацький Олексій Віталійович. 3. ОК 24 Лекції Комплексні системи захисту інформації.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни . Одеса, 2026