Емоцйно-образне оціночне уявлення в сучасному соціумі - Колісник, О. В. (Одеса, 2016)
В статті досліджено та теоретично обгрунтовано емоційно-образне оціночне уявлення в сучасному соціумі.
Колісник О. В. Емоцйно-образне оціночне уявлення в сучасному соціумі / О. В. Колісник // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 14-16.
Keywords: емоційно-образне уявлення; професійна діяльність; емоційне переживання; сучасний соціум; методичні рекомендації