Судовий захист авторських прав на комп'ютерне програмне забезпечення - Колісник, А. С.; Колесник, А. С.; Kolisnyk, A. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються особливості судового захисту комп'ютерного програмного забезпечення та забезпечення доказів по справі.
Колісник А. С. Судовий захист авторських прав на комп'ютерне програмне забезпечення / А. С. Колісник // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 265-271.
Keywords: комп'ютерне програмне забезпечення; авторське право; забезпечення доказів; компьютерное программное обеспечение; авторское право; обеспечение доказательств; computer software; copyright; maintenance of proofs