Особливості нотаріального посвідчення договорів купівлі-продажу земельних ділянок державної і комунальної власності - Долинська, М. С.; Долинская, M. С.; Dolynska, M. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Розглядаються актуальні проблеми правового регулювання зобов'язальних відносин, які виникають з договору купівлі-продажу. З'ясовано особливості договору купівлі-продажу. Автором розглянуто порядок нотаріального посвідчення договорів купівлі-продажу земельних ділянок державної і комунальної власності.
Долинська М. С. Особливості нотаріального посвідчення договорів купівлі-продажу земельних ділянок державної і комунальної власності / М. С. Долинська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 98-105.
Keywords: договір купівлі-продажу; предмет та сторони договору; нотаріальне посвідчення договору купівлі-продажу земельної ділянки; договор купли-продажи; предмет и стороны договора; нотариальное удостоверение договора купли-продажи земельного участка; sales contract; the subject and parties to the agreement; notarization of the contract of sale of land