Конфіскація майна: на шляху до євроінтеграції - Поляков, В.; Поляков, В.; Polyakov, V. (My University, 2015)
У статті розглядаються питання, пов’язані з існуючим переліком майна, яке не підлягає конфіскації за судовим вироком. Зосереджено увагу на аналізі його змісту. Запропоновано оновлений перелік майна, яке не підлягає конфіскації.

В статье рассматриваются вопросы, связанные с существующим перечнем имущества, не подлежащего конфискации по судебному приговору. Сосредоточено внимание на анализе его содержания. Предложено обновленный перечень имущества, не подлежащего конфискации.

The article examines the issues related to the existing list of property that can not be a subject of forfeiture by a court decision. The focus is on its contents. An updated list of property that can not be a subject of forfeiture proposed.
Поляков В. Конфіскація майна: на шляху до євроінтеграції / В. Поляков // Юридичний вісник. – 2014. – № 6. – С. 217-221.
Keywords: конфіскація майна як вид покарання; спеціальна конфіскація; перелік майна, яке не підлягає конфіскації; конфискация имущества как вид наказания; специальная конфискация; перечень имущества, не подлежащего конфискации; confiscation of property as a form of punishment; special confiscation; list of property that is not subject to forfeiture