Особливості угод про спільний розподіл продукції як форми реалізації інвестиційних проектів в Україні - Злакоман, І. М.; Злакоман, И. М.; Zlakoman, І. (My University, 2010)
Article is devoted to international agreements about products separation as a form of foreign investment. Advantages that kind of international agreements and prospect of using this form of investing in Ukraine are deﬁ ned.
Злакоман І. М. Особливості угод про спільний розподіл продукції як форми реалізації інвестиційних проектів в Україні / І. М. Злакоман // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 601-607.
Keywords: форми реалізації інвестиційних проектів в Україні; угоди про спільний розподіл продукції; міжнародні угоди про розділ продукції як форма реалізації іноземних інвестицій; формы реализации инвестиционных проектов; соглашения о совместном распределении продукции; международные соглашения о разделе продукции как форма осуществления иностранного инвестирования; form of investment projects; Agreement on joint product distribution; International production sharing agreements as a form of foreign investment