Помилка при застосуванні права. Поняття та характеристика - Прус, Ельвіра Уралівна (Одеса, 2014)
Стаття присвячена вивченню та аналізу питання про помилку у застосуванні права та «помилки», як загального поняття. Розглянуто співвідношення вказаних категорій з виокремленням самостійності кожного. Визначено змістовне наповнення перерахованих понять.

The article is dedicated to study and analyzing of the issue regarding the mistake in the application of the law and «mistake» in general meaning. It discusses the ratio of mentioned categories with distinguishing autonomy of each. It is defined the content of these concepts.
Прус Е. У. Помилка при застосуванні права. Поняття та характеристика / Е. У. Прус // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 79-86
Keywords: помилка у застосуванні права; помилка як загальне поняття; самостійність поняття; змістовне наповнення понять; ошибка в применении права; ошибка как общее понятие; самостоятельность понятия; смысловое наполнение понятия; mistake in the application of law; mistake in general meaning; autonomy of the terms; content of the concepts