Прогнозування трафіку на базі пристроїв D2D в мережі IoT/5G - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Стрелковська, І. В.; Стрелковская, Ирина Викторовна; Strelkovska, Iryna V.; Єрмаков, М. В. (Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2020)
Розглянуто трафік IP – камери відеоспостереження в мережі IoT/5G. Для прогнозування трафіку використано метод сплайн-екстраполяції. Зпрогнозовано трафік за межами розглянутого проміжку часу на якому здійснюється передача пакетних даних.
Стрелковська І. В. Прогнозування трафіку на базі пристроїв D2D в мережі IoT/5G / І. В. Стрелковська, М. В. Єрмаков // Інфокомунікації – сучасність та майбутнє : матер. десятої міжнар.наук.-практич. конф., 16-19 листоп. 2020 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАЗ ім. О.С. Попова, 2020. – С. 372-375.
Keywords: Прогнозування; Трафік; Сплайн-екстраполяція; Research Subject Categories::TECHNOLOGY