Правова урбаністика як міждисциплінарний феномен сучасної юриспруденції - Мельничук, О. С.; Melnichuk, O. S. (Одеса : Фенікс, 2014)
Правова урбаністика як особливий міждисциплінарний напрямок юридичних досліджень дозволяє по-новому розкрити правові аспекти міста за рахунок залучення широкого кола методологічних підходів та прийомів різних соціальних наук, об’єднаних спільною метою — показати системну цілісність правового життя сучасного міста.
Мельничук О. С. Правова урбаністика як міждисциплінарний феномен сучасної юриспруденції / О. С. Мельничук // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 37-39.
Keywords: правова урбаністика; юридична наука; міждисциплінарні підходи в юридичній науці; міська правова культура; правові засоби адміністрування міста; правовая урбанистика; юридические науки; междисциплинарные подходы в юридической науке; городская правовая культура; правовые способы администрирования городов; legal urban studies; jurisprudence; interdisciplinary approaches to jurisprudence; City legal culture; legal ways of urban management