Конституційно-правові засади інституту державної служби України - Мельник, Володимир Іванович; Мельник, В. І.; Melnyk, Volodymyr I. (Одеса : Гельветика, 2019)
У статті висвітлюється процес формування конституційно-правових засад функціонування державної служби в Україні. Автор аналізує конституційно-правовий механізм забезпечення управління державною службою з огляду на євроінтеграційні процеси та модернізацію інституту державної служби.

The article covers the formation of the constitutional and legal principles of the functioning of the civil service in Ukraine. The author analyzes the constitutional and legal mechanism of ensuring the management of the civil service in view of the European integration processes and the modernization of the civil service institute.
Мельник В. І. Конституційно-правові засади інституту державної служби України / В. І. Мельник // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 1. - С. 13-18.
Keywords: Конституція України; інститут державної служби; нормативно-правові акти; державне управління; управління персоналом; нормативно-правове забезпечення; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Constitution of Ukraine; institute of civil service; normative legal acts; public administration; personnel management; regulatory and legal support