Цивільне судочинство та виконавче провадження в умовах воєнного стану - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2022)
Збірка містить тези доповідей науковців на актуальну тематику, пов’язану з проблемами функціонування й розвитку цивільного судочинства, виконавчого провадження та суміжних з ними процедур в умовах воєнного стану. У працях дослідників розкрито різні проблеми у сфері цивільного процесуального права, примусового виконання рішень, нотаріального процесу та альтернативного врегулювання цивільних спорів, що постають перед науковцями та юристами практиками в процесі захисту цивільних прав фізичних та юридичних осіб під час війни, та запропоновано шляхи їх вирішення.
Цивільне судочинство та виконавче провадження в умовах воєнного стану : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. ім. Ю. С. Червоного (Одеса, 16 грудня 2022 р.) [Електронне видання] / за заг. ред. Н. Ю. Голубєвої. – Одеса : Фенікс, 2022. – 155 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/22871 ; https://doi.org/10.32837/11300.22871
Keywords: цивільне судочинство; виконавче провадження; воєнний стан; захист цивільних прав; civil justice; executive proceedings; martial law; protection of civil rights; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law::Civil procedure