Методичні вказівки до практичних робіт та самостійного вивчення дисциплін «Основи зовнішньоекономічної діяльності», «Мультикультурний маркетинговий менеджмент в період глобальної комунікації», «Бренд-менеджмент і управління діловим іміджем», «Економіка підприємств у галузі: сільське, харчове, переробне господарство й сфера ІТ технологій» для студентів технічних й економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання - Жигулін, Олександр Андрійович (Ніжин, 2024)
Для дослідження процесів і формування практичних навичок з навчальних дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності», «Мультикультурний маркетинговий менеджмент в період глобальної комунікації», «Бренд-менеджмент і управління діловим іміджем», «Управління персоналом», «Основи підприємництва», «Економіка підприємств у галузі: сільське, харчове, переробне господарство й сфера ІТ-технологій» студентами технічних та економічних спеціальностей. Методичні вказівки націлені на засвоєння знань за темами: категорійнопонятійний апарат з мультикультурного маркетингового менеджменту в період глобальної комунікації у сфері зовнішньоекономічної діяльності, управління брендом і діловим іміджем на підприємствах аграрної, харчової, переробної й ІТ галузі, міжнародний маркетинг, стратегічний менеджмент, управління персоналом, підприємництво, управлінський облік, ведення переговорів, взаєморозуміння.
Жигулін О. А. Методичні вказівки до практичних робіт та самостійного вивчення дисциплін «Основи зовнішньоекономічної діяльності», «Мультикультурний маркетинговий менеджмент в період глобальної комунікації», «Бренд-менеджмент і управління діловим іміджем», «Економіка підприємств у галузі: сільське, харчове, переробне господарство й сфера ІТ технологій» для студентів технічних й економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання / О. А. Жигулін - Ніжин, 2024. - 221 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31358
Keywords: Управління персоналом; Міжнародний маркетин; Підприємництво; Міжкультурний менеджмент; Взаєморозуміння; Управлінський облік