Роль держави в створенні умов виконання публічно-правових обов'язків адвокатури - Пехник, Алевтина Валентинівна; Козьміних, Альона Віталіївна; Пехник, Алевтина Валентиновна; Козьминых, Алена Витальевна; Pehnik, А.; Koz'minyh, А. (My University, 2012)
Advocateship is a complex manifestation of both state and public interest, because through advocateship and because it implements law-governed state ensure its citizens of their rights and freedoms.
Пехник А. В., Козьміних А. В. Роль держави в створенні умов виконання публічно-правових обов'язків адвокатури / А. В. Пехник, А. В. Козьміних // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 210-213.
Keywords: адвокатура в Україні; адвокатура в правовій державі; забезпечення адвокатурою прав і свобод громадян; адвокатура в Украине; адвокатура в правовом государстве; обеспечение адвокатурой прав и свобод граждан; Bar in Ukraine; Bar in a legal state; ensuring legal profession human rights and freedoms