Аграрне право: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник - Григор’єва, Христина Антонівна; Харитонова, Тетяна Євгенівна; Годованюк, Андрій Йосипович; Заверюха, Марина Михайлівна; Канівець, Людмила Анатоліївна; Караханян, Карина Мартинівна; Платонова, Євгенія Олегівна (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
У навчально-методичному посібнику зібрані необхідні розробки щодо викладання здобувачам вищої освіти курсу «Аграрне право» – однієї з важливих навчальних дисциплін професійної підготовки фахівців із права. Запропоновані методичні розробки враховують особливості правовідносин у сільському господарстві та спрямовані на всебічну підготовку фахівців із права для ефективної роботи в цій сфері.
Аграрне право: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник / д.ю.н., проф. Х. А. Григор’єва, д.ю.н., проф. Т. Є. Харитонова та ін. ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – 92 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету “Одеська юридична академія”»). Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27398
Keywords: Агробізнес у сучасній Україні; використання земельних та інших природних ресурсів; сфера рослинництва; сфера тваринництва і рибництва