Історія держави і права України : навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів фахової передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» Академічного фахового коледжу «ОНЮА» - Єфремова Н. В.; Єфремова Наталя Володимирівна; Yefremova, Natalia V.; Корнієнко І. В.; Корнієнко Ірина Валеріївна; Kornienko Irina V.; Горяга О. В.; Горяга Оксана Вікторівна; Goryaga Oksana V. (Одеса : Юридика; НУ "ОЮА", 2025)
Навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Історія держави і права України» складено на основі попередніх видань навчально-методичноії літератури, підготованої для здобувачів фахової передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» Академічного фахового коледжу «ОНЮА». Видання містить доопрацьовані навчальні матеріали, плани практичних занять, оновлений список літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи, питання до екзамену із зазначеної дисципліни. Навчально-методичні рекомендації стануть у нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії держави і права України.
Історія держави і права України : навч.-метод. рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів фахової передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» Академічного фахового коледжу «ОНЮА» / Н. В. Єфремова, І. В. Корнієнко, О. В. Горяга. - 2-е вид., допов. і перероб. - Одеса : Юридика, 2025. - 92 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31466
Keywords: Історія держави і права України; походження державності