Взаємодія громадянського суспільства та правової держави : навчально-методичний посібник - Краснопольська, Тетяна Миколаївна; Краснопольська , Т. М.; Краснопольская, Татьяна Николаевна; Krasnopolska, Тetiana М. (Одеса : Фенікс, 2015)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги студентам, які вивчають дисципліну «Взаємодія громадянського суспільства та правової держави». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання зі спецкурсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни та перелік тем рефератів, список рекомендованої літератури та короткий словник термінів. Посібник підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми вищої освіти за професійним напрямком 6.030104 «Політологія». Посібник рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за таких рівнях вищої освіти – бакалаврський рівень, магістерський рівень.

Учебно-методическое пособие предназначено для студентов, изучающих дисциплину «Взаимодействие гражданского общества и правового государства». В пособии изложено содержание учебной дисциплины по темам лекций и практических занятий, практические задания по спецкурсу, перечень тем для самостоятельной работы, вопросы для проверки знаний по дисциплине и перечень тем рефератов, список рекомендуемой литературы и краткий словарь терминов. Пособие подготовлено в соответствии с образовательно-профессиональной программой высшего образования по профессиональному направлению 6.030104 «Политология». Пособие рекомендовано к использованию в учебной работе при подготовке специалистов бакалаврского и магистерского уровней высшего образования.

The educational and methodological manual is intended for students studying the discipline "Interaction of civil society and the constitutional state". The manual contains topics of lectures and practical exercises in the academic discipline, practical tasks for a special course, a list of topics for independent work, questions to test knowledge of the discipline and a list of essay topics, a list of recommended literature and a short dictionary of terms. It was prepared in accordance with the educational and professional program of higher education in the professional direction 6.030104 "Political Science". The manual is recommended for use in the training of specialists at bachelor's and master's levels of higher education.
Краснопольська Т. М. Взаємодія громадянського суспільства та правової держави : навч.-метод. посібник / Т. М. Краснопольська. − Одеса : Фенікс, 2015. − 104 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; громадянське суспільство; правова держава