Сучасний етап реформування спеціалізованих прокуратур в Україні - Курганський, О. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджується та аналізується досвід виникнення і функціонування спеціалізованих прокуратур в системі органів прокуратури. Обгрунтовується необхідність здійснення такої специфічної діяльності з огляду на її ефективність та життєздатність, що, в свою чергу, передбачає необхідність збереження існуючих спеціалізованих прокуратур в Україні та спеціалізації прокурорських працівників на окремих напрямах прокурорської діяльності.
Курганський О. В. Сучасний етап реформування спеціалізованих прокуратур в Україні / О. В. Курганський // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.171-173.
Keywords: реформування; органи прокуратури; спеціалізовані прокуратури; законність; ефективність роботи