Посткримінальна поведінка як підстава звільнення від кримінальної відповідальності - Хряпінський, Петро Васильович; Хряпінський, П. В.; Khriapinskyi, Petro V. (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
У статті досліджується посткримінальна поведінка як підстава звільнення від кримінальної відповідальності, що передбачено у спеціальних нормах Особливої частини КК України, й на цьому загалі виокремлюється загальна підстава звільнення від кримінальної відповідальності.
Хряпінський П. В. Посткримінальна поведінка як підстава звільнення від кримінальної відповідальності / П. В. Хряпінський // Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – C. 68-77.
Keywords: звільнення; посткримінальна поведінка; підстава; відпадіння суспільної небезпеки особи; liberation; postcriminal behavior; base; falling public face of danger; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE