Політична реклама та політичний Паблік Рилейшнз в контексті гармонізації політичних відносин - Бокач, В. М.; Bokach, V. M. (Одеса: Фенікс, 2015)
Політико-маркетингова комунікація розглядається як процес виробництва та передачі інформації цільовим групам, а також отримання зворотного зв’язку в межах певної політико-маркетингової програми. Відокремлені основні критерії формування політико-маркетингової стратегії у сучасних умовах, зокрема Україні. Показано, що політична реклама посідає особливе місце у системі політичного маркетингу та політико-маркетингової комунікації, здійснюючи значний вплив на формування громадської думки щодо суб’єктів політики. Вона органічно входить до інформаційно-комунікаційного комплексу політичного маркетингу, є достатньо ефективним інструментом залучення нових прихильників до певного суб’єкта політики та стимулювання громадян до активної політичної участі у певному напрямку, гармонізуючи політичні відносини.
Бокач В. М. Політична реклама та політичний Паблік Рилейшнз в контексті гармонізації політичних відносин / В. М. Бокач // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 166-172.
Keywords: політико-маркетингова комунікація; політико-маркетингові програми; політична реклама; політичний маркетинг; політико-маркетингова комунікація; громадська думка; інформаційно-комунікаційний комплекс політичного маркетингу; Паблік Рилейшнз; политико-маркетинговая коммуникация; политико-маркетинговые программы; политическая реклама; политический маркетинг; политико-маркетинговая коммуникация; общественное мнение; информационно-коммуникационный комплекс политического маркетинга; Паблик Рилейшнз; political and marketing communication; Political and marketing programs; political advertising; political marketing; political and marketing communication; public opinion; Information and Communications in political marketing; Public Relations