Генезис уголовного права и диалектика рекодификации - Туляков, В. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті визначено питання генезесу кримінального права та розкрито особливості діалектики рекодифікації цієї теми.
Туляков В. А. Генезис уголовного права и диалектика рекодификации / В. А. Туляков // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.211-213.
Keywords: генезис; кримінальне право; діалектика; рекодифікація; соціальна нормативність; кримінальні правопорушення