Туристичне право : Навчально-методичний посібник для здобувачів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» - Григор’єва Христина Антонівна; Канівець Людмила Анатоліївна; Платонова Євгенія Олегівна; Годованюк Андрій Йосипович; Заверюха Марина Михайлівна; Харитонова Тетяна Євгенівна; Караханян Карина Мартинівна (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
У навчально-методичному посібнику зібрані необхідні розробки щодо викладання здобувачам освіти курсу «Туристичне право» – навчальної дисципліни професійної підготовки фахівців із права. Запропоновані методичні розробки враховують особливості правовідносин у туристичній сфері та спрямовані на всебічну підготовку здобувачів.
Туристичне право : навч.-метод. посіб. для здоб. усіх факульт. та форм навч. за спец. 081 «Право» / Х. А. Григор’єва, Л. А. Канівець, Є. О. Платонова, Т. Є. Харитонова та ін. / за ред. проф. Т. Є. Харитонової. – Луцьк : Вежа-Друк, 2024. – 84 с. (Сер. «Навчально-методичні посібники кафедри аграрного, земельного та екологічного права»). Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27788
Keywords: правове забезпечення туристичного бізнесу в Україні; рекреаційна підприємницька діяльність; юридичний супровід сучасного туризму; туристична галузь України; правове регулювання використання земельних ресурсів під час туристичної діяльності; правові засади державного впливу на розвиток туризму