Поняття "банківська послуга" і "банківська операція" в законодавстві України - Фукс, Н. А.; Фукс, Н. А.; Fuks, N. А. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
У статті проаналізовано сутність понять "банківська послуга" і "банківська операція" та встановлено співвідношення між ними на основі аналізу вітчизняного законодавства з урахуванням сучасних наукових підходів та європейського досвіду.

В статье проанализирована сущность понятий "банковская услуга" и "банковская операция", установлено соотношение между ними на основе анализа отечественного законодательства с учетом современных научных подходов и европейского опыта

Essence of concepts "banking service" and "banking operation" is analyzed in this article, and the relation between them is established on basis of domestic legislation analysis, with taking into account of contemporary scientific approaches and European experience.
Фукс Н. А. Поняття "банківська послуга" і "банківська операція" в законодавстві України / Н. А. Фукс // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 151-158.
Keywords: банк; банківська діяльність; види банківської діяльності; банківські операції; банківські послуги; Закон України "Про банки і банківську діяльність"; банк; банковская деятельность; виды банковской деятельности; банковские операции; банковские услуги; Закон Украины "О банках и банковской деятельности"; bank; banking; types of banking; banking operations; banking services; Law of Ukraine "On Banks and Banking"