Нормативно-правове забезпечення оптимізації штатної чисельності персоналу відділів прикордонної служби - Ляшук, Р. М.; Ляшук, Р. Н.; Liashuk, R. N. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглядається нормативно-правове регулювання та шляхи оптимізації штатної чисельності персоналу відділів прикордонної служби. Проаналізовано підходи, критерії та умови формування штату підрозділів охорони кордону. Внаслідок дослідження законодав¬ства та наукових праць автором запропоновано шляхи нормативно-правового вдосконален¬ня штатної чисельності персоналу відділів прикордонної служби.
Ляшук Р. М. Нормативно-правове забезпечення оптимізації штатної чисельності персоналу відділів прикордонної служби / Р. М. Ляшук // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 382-388.
Keywords: штатна чисельність; відділи прикордонної служби; Державна прикордонна служба; правоохоронна діяльність; охорона державного кордону; штатная численность; отделы пограничной службы; Государственная пограничная служба Украины; правоохранительные органы; охрана государственной границы; regular quantity; border service division; State Border Guard Service of Ukraine; law enforcement; border protection