Використання зарубіжного досвіду під час охорони й захисту виборчих прав громадян - Заворотченко, Т. М.; Заворотченко, Т. Н.; Zavorotchenko, T. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті охарактеризовано правове регулювання охорони й захисту виборчих прав громадян у західних країнах світу. На основі зарубіжного досвіду здійснення охорони й захисту виборчих прав громадян проаналізовано поняття злочину за виборчим законодавством у країнах світу.
Заворотченко Т. М. Використання зарубіжного досвіду під час охорони й захисту виборчих прав громадян / Т. М. Заворотченко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 79-84.
Keywords: виборче право; охоронні норми; виборчі правовідносини; виборчий злочин; виборче правопорушення; избирательное право; охранные нормы; избирательные правоотношения; избирательное преступление; избирательное правонарушение; suffrage; security standards; electoral legal relations; election crime; electoral offenses