Кримінальне право: метод. рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» (К «Безпека та оборона» спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність») - Бубен, К. В.; Горбачова, І. М.; Іванова, В. П.; Колодін, Д. О.; Степаненко, О. В.; Тімофєєва, Л. Ю.; Хімченко, С. А. (Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025)
Навчально-методичні рекомендації призначені для використання в освітньому процесі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» (К «Безпека та оборона» спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність») Національного університету «Одеська юридична академія» для підготовки до занять з навчальної дисципліни «Кримінальне право». У рекомендаціях пропонуються методики підготовки до занять, перелік навчальних тем, практичних завдань та задач до них, рекомендованих джерел, питань для підсумкового контролю знань і вмінь, перелік спеціальної літератури та Інтернет-ресурсів.
Кримінальне право: метод. рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» (К «Безпека та оборона» спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність») [Електронне видання] / укладачі : К. В. Бубен, І. М. Горбачова, В. П. Іванова, Д. О. Колодін, О. В. Степаненко, Л. Ю. Тімофєєва, С. А. Хімченко / за ред.: І. М. Горбачової ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса, 2025. - 175 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.32210
Keywords: кримінальне право; правоохоронна діяльність; склад кримінального правопорушення; злочин; дія кримінального закону; множинність; співучасть; покарання; заходи впливу; звільнення від кримінальної відповідальності; кваліфікація; корупційні кримінальні правопорушення; правопорушення; пов’язані з корупцією; кримінальні правопорушення проти особи; власність; правосуддя; авторитет органів державної влади; службова діяльність