Правове регулювання інститутів політичної системи в умовах глобалізації (на прикладі держав ЄС та України) - Скриль, Сергій Анатолійович; Скрыль, Сергей Анатольевич; Skryl, Sergey A. (Одеса : Фенікс, 2014)
У статті розглянуті проблеми правового регулювання інститутів політичної системи в умовах глобалізації. Досліджуються фактори впливу глобалізаційних процесів на розвиток політичних систем, а також принципи ефективного правового регулювання політичних інститутів.

В данной статье рассмотрены проблемы правового регулирования институтов политической системы в условиях глобализации. Исследуются факторы влияния глобализационных процессов на развитие политических систем, а также принципы эффективного правового регулирования политических институтов.

This article describes problems of law regulation of political system institutions in tems of globalization. It is based on the exploration of what factors of influence do globalization processes have on the development of political systems, as much as the study of operation of effective law regulation of political institutes.
Скриль С. А. Правове регулювання інститутів політичної системи в умовах глобалізації (на прикладі держав ЄС та України) / С. А. Скриль // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С. 97-103.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; правове регулювання; інститути політичної системи; політичні системи; держави ЄС; Україна; глобалізація; правовое регулирование; институты политической системы; политические системы; государства ЕС; Украина; глобализация; legal regulation; the institutions of the political system; political system; EU states; Ukraine; globalization