Організаційно-правове забезпечення пересування товарів/вантажів на морському транспорті та значення логістичних провайдерів в процесі міжнародного перевезення - Приходько, Н. І.; Логінов, О. В.; Prykhodko, Nataliia; Lohinov, O. V. (Одеса : Гельветика, 2018)
Стаття присвячена організаційно-правовому забезпеченню перевезень това- рів та вантажів на морському транспорті і значенню в цих правовідносинах логістичних провайдерів в процесі міжнародного привезення, зокрема розглянуті національні нормативно-правові акти, що регулюють дане питання, а також його міжнародно-правова регламентація. Проаналізовано організацію пересувань вантажів на морському транспорті, зокрема договір морських перевезень. Досліджено роль логістичних провайдерів в процесі міжнародного перевезення. The article is devoted to the organizational and legal securing of shipment goods and cargoes by the sea transport and the importance of logistics providers in these legal relations in the international transportation. In particular, there are consider the national regulatory and legal acts governing this issue and also international and legal reglamentation of this question. Analyzed the organization of shipment of cargoes by sea transport, in particular the contract of sea transportations. Investigated the role of logistics providers in the process of international transportation.
Приходько Н. І., Логінов О. В. Організаційно-правове забезпечення пересування товарів/вантажів на морському транспорті та значення логістичних провайдерів в процесі міжнародного перевезення./ Н. І. Приходько, О.В. Логінов // Lex Portus : юрид. наук. журн. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред. ради), Б. А. Кормич (голов. ред.), І. В. Сафін (заст. голов. ред.), Т. В. Аверочкіна (наук. ред., відп. секр.) [та ін.] ; НУ "ОЮА", ГО "МА Святий Миколай". - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018. - № 4. – C. 67 - 79.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; пересування товарів/вантажів морським транспортом; договір морського перевезення; логістичний провайдер; shipment of goods / cargo by sea; contract of sea transportation; logistics provider; передвижение товаров/грузов морским транспортом; договор морской перевозки, логистический провайдер