Правове регулювання мережі Інтернет як передумова її декриміналізації - Цехан, Д. М.; Цехан, Д. Н.; Tsekhan, D. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена аналізу сучасного стану правового регулювання інформаційних правовідносин. Зокрема, акцентовано увагу на необхідності правового регулювання мережі Інтернет у контексті протидії злочинності у сфері високих інформаційних технологій. Автором проаналізовано сучасні теоретичні підходи та практичні рішення цієї проблеми, визначено основні напрями правового регулювання функціонування мережі Інтернет та висловлено власне бачення щодо цього питання.
Цехан Д. М. Правове регулювання мережі Інтернет як передумова її декриміналізації / Д. М. Цехан // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 668-676.
Keywords: правове регулювання; злочини у сфері високих інформаційних технологій; мережа Інтернет; правовое регулирование; преступления в сфере высоких информационных технологий; сеть Интернет; legal regulation; crimes in the sphere of high information technology; the Internet