Психологія емоцій та почуттів : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять - Цільмак, Олена Миколаївна; Лісовенко, Анна Федорівна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях надані плани практичних занять з навчальної дисципліни «Психологія емоцій та почуттів», запропонована тематика індивідуальних завдань і самостійної підготовки, контрольні запитання, перелік рекомендованої літератури та вказана методика оцінювання знань. Методичні рекомендації будуть корисними здобувачам вищої освіти та науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців галузі знань С4 «Психологія».
Цільмак О. М. Психологія емоцій та почуттів : метод. реком. з підготовки до практич. занять / О. М. Цільмак, А. Ф. Лісовенко ; кафедра психології. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 79 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/29297 ; DOI: https://doi.org/10.32837/11300.29297
Keywords: Загальнотеоретичні положення психології емоцій; Психотехнології регуляції та безпечного проживання емоцій та почуттів; Емоційні реакції страху; гніву та суму; Стан тривоги і стресу; Переживання стану втрати; горя і печалі; Почуття любові та щастя