Становление концепции третьего поколения прав человека в международном праве - Ланеев, Даниил Александрович (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті розглядається поняття "покоління" прав людини. Досліджується концепція "третього покоління прав людини" конституційні права і свободи людини і громадянина. Характеризуються особисті, політичні, колективні права.
Ланеев Д. А. Становление концепции третьего поколения прав человека в международном праве / Д. А. Ланеев // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 117-119.
Keywords: международное право; поколения; права человека; личные права; политические права; коллективные права