Перетворення міжнародного правопорядку шляхом обмеження суверенітету держав - Чайковський, Юрій Володимирович; Чайковский, Юрий Владимирович; Chajkovskij, Ju. (My University, 2012)
In the article analyzes modern concepts of international law, regarding the problem of emergence of modern international legal order. In particular, investigates the idea of constraints state sovereignty to transform modern international order.
Чайковський Ю. В. Перетворення міжнародного правопорядку шляхом обмеження суверенітету держав / Ю. В.Чайковський // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2012. – Вип. 45. – С. 113-120.
Keywords: перетворення міжнародного правопорядку; міжнародний правопорядок шляхом обмеження сувернітету держав; міжнародний правопорядок; преобразования международного правопорядка; международный правопорядок путем ограничения сувернитета государств; международный правопорядок; transform the international legal order; the international legal order of sovereignty of states by limiting; the international legal order