Інформаційне суспільство, громадянське суспільство та приватне право: питання співвідношення - Харитонов, Євген Олегович; Харитонова, Олена Іванівна (Одеса, 2018)
У статті розглядаються питання співвідношення та характеру зв’язків між категоріями «інформаційне суспільство», «громадянське суспільство» та «приватне право». Обґрунтовується висновок, що первісною поміж них є категорія «громадянське суспільство», яка зумовила формування концепту «приватне право». Проте у сучасному світі ці категорії є корелятами, оскільки не можуть існувати одна без одної.
Харитонов Є. О. Інформаційне суспільство, громадянське суспільство та приватне право: питання співвідношення / Є. О. Харитонов, О. І. Харитонова // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 28. – С. 8-13.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; інформаційне суспільство; громадянське суспільство; приватне право; правова держава; модульна людина; кореляти; information society; civil society; private law; legal state; modular man; correlates