Правовий вимір незавершеної урбанізації в Україні - Крестовська, Н. М.; Крестовская, Н. М.; Krestovska, N. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор у статті підсумовуючи, вказує на необхідність урахування незавершеності урбанізації в Україні. Пропоновані сьогодні реформи в економіці у своєму соціальному аспекті обов’язково мають враховувати специфіку українських міст, і ще більше це стосується планованої децентралізації державної влади в Україні. Це зумовлює необхідність оперативного наукового забезпечення, що, серед іншого, має включати дослідження феномену міста в правовому житті України та правової культури містян.
Крестовська Н. М. Правовий вимір незавершеної урбанізації в Україні / Н. М. Крестовська // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 35-37.
Keywords: урбанізація в Україні; зростанні чисельності міського населення та ролі міста в житті країни; правовий статус міст в Україні; урбанизация в Украине; возрастание чиленности городского населения и роли города в жизни страны; правовой статус городов в Украине; urbanization in Ukraine; chilennosti increase in urban population and the city's role in the country's life; the legal status of cities in Ukraine