Кримінологічна характеристика кримінальних правопорушень проти життя і здоров’я особи - Морщавка, Єлизавета; Morshchavka, Yelyzaveta (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
У роботі проаналізовано основні кримінологічні показники кримінальних правопорушень проти життя та здоров’я: рівень, динаміку кримінальних правопорушень проти життя та здоров’я за останні 6 років, особливості структури. Вивчено особливості особистості злочинця, зокрема за соціально-демографічними показниками: встановлено особливості віку, громадянства та освіти особи.
Морщавка Є. Кримінологічна характеристика кримінальних правопорушень проти життя і здоров’я особи / Є. Морщавка // Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – C. 191-198.
Keywords: кримінальна протиправність; особистість злочинця; рівень кримінальної протиправності; динаміка; структура кримінальної протиправності; criminal wrongdoing; identity of the offender; level of criminal wrongdoing; dynamics; structure of criminal wrongdoing; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE