Визнання рішень Європейського суду з прав людини як напрямок динаміки кримінального права України - Балобанова, Д. О. (Одеса, 2016)
У статті розглянуто рішення Європейського суду з прав людини як джерела кримінального права України. Досліджено законодавчі норми з приводу закріплення практики Європейського суду з прав людини як джерела національного права. Приділено увагу вивченню правозастосовної практики українських судів з метою проілюструвати активне використання практики Європейського суду з прав людини як джерела кримінального права України.
Балобанова Д. О. Визнання рішень Європейського суду з прав людини як напрямок динаміки кримінального права України / Д. О. Балобанова // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 84-88.
Keywords: кримінальне право; Європейський суд з прав людини; Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод; захист прав людини; система права; національне право