Сингулярність у кримінальному праві - Туляков, Вячеслав Алексеевич; Туляков, Вячеслав Олексійович; Tulyakov, Vyacheslav O. (My University, 2016)
Підсилення ролі та місця потерпілого в кримінальному праві і кримінології стає практично центральним трендом, звертає увагу на певні моменти, які залишаються поза розглядом наукової громади. Одним із них є проблема сингулярності в кримінальному праві, існування стану, за яким імперативний концепт публічно-правового захисту прав і свобод фізичних та юридичних осіб, громади, держави може бути вщент порушеним розповсюдженням паралельного позаправового регулювання.
Туляков В. О. Сингулярність у кримінальному праві / В. О. Туляков // Юридичний вісник України. - 2016. - № 45 (1113). - 11-17 лист. - С. 7.
Keywords: кримінальне право; сингулярність в кримінальному праві; гібридність кримінальної відповідальності; кримінально-правовий вплив; уголовное право; сингулярность в уголовном праве; гибридность уголовной ответственности; уголовно-правовое влияние; criminal law; singularity in criminal law; hybridity of criminal responsibility; criminal legal influence