Дослідження причин виникнення корпоративних конфліктів - Чайковська, А. В.; Чайковская, А. В.; Chaikovska, A. V. (Одеса : Гельветика, 2018)
У статті досліджуються причини виникнення корпоративних конфліктів. Наводиться визначення досліджуваної категорії. Розроблена класифікація позицій науковців щодо зарахування певних обставин до причин виникнення корпоративних конфліктів.

Исследование причин возникновения корпоративных конфликтов. В статье исследуются причины возникновения корпоративных конфликтов. Приводится определение исследуемой категории. Разработана классификация позиций ученых относительно отнесения определенных обстоятельств к причинам возникновения корпоративных конфликтов.

Research on the causes of corporate conflict arrivals. The article investigates the causes of corporate conflicts. The definition of the category under study is given. The classification of the positions of scientists regarding the attribution of certain circumstances to the causes of corporate conflicts is developed.
Чайковська А. В. Дослідження причин виникнення корпоративних конфліктів / А. В. Чайковська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 80 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 202-207.
Keywords: конфлікт; корпоративний конфлікт; корпоративний інтерес; конфлікт інтересів; причина виникнення корпоративного конфлікту; конфликт; корпоративный конфликт; причина возникновения корпоративного конфликта; корпоративный интерес; конфликт интересов; conflict; corporate conflict; cause of corporate conflict; corporate interest