Альтернативне вирішення правових спорів : методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти у галузі права 08 «Право» спеціальність 081 «Право» - Волошина Владлена Костянтинівна; Завтур Віктор Андрійович (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти у галузі знань 08 «Право» спеціальність 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Альтернативне вирішення правових спорів». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Волошина В. К. Альтернативне вирішення правових спорів : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти у галузі права 08 «Право», спец. 081 «Право» [Електронне видання] / уклад.: В. К. Волошина, В. А. Завтур ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 29 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27792
Keywords: онцепція відновного правосуддя у кримінальному провадженні; Особливості застосування психологічних знань у вирішенні кримінального конфлікту під кутом зору відновного правосуддя; собливості здійснення переговорів та медіації у кримінальних провадженнях; Кримінальне провадження щодо звільнення від кримінальної відповідальності