Антимонопольно-конкурентне право : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти ступеня магістра права усіх форм навчання - Добровольська, Володимира Володимирівна; Квасніцька, Ольга Олексіївна; Гофман, Олександр Рудольфович; Зятіна, Діна Володимирівна (Одеса, 2021)
Посібник підготовлено з урахуванням положень чинного законодавства України, судової практики та міжнародного регулювання в обсязі, необхідному для повного й глибокого оволодіння студентами правових засад діяльності міжнародних комерційних арбітражів. Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра права в Національному університеті «Одеська юридична академія» галузь знань – 08 «Право», спеціальність – 081 «Право».
Антимонопольно-конкурентне право : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти ступеня магістра права усіх форм навчання / В. В. Добровольська, О. О.Квасніцька, О. Р. Гофман, Д. В. Зятіна. – Одеса, 2021. – 131 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26708
Keywords: Поняття, ознаки антимонопольно-конкурентного права; галузева приналежность антимонопольно-конкурентного права; правове становище суб'єктів антимонопольно-конкурентного права; Поняття та ознаки конкуренції; Господарсько-правовий аспект монополії; Поняття та види недобросовісної конкуренції; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics