Правові та інституційні механізми забезпечення сталого розвитку України (Том 2) - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2015)
У другом тому матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції "Правові та інституційні механізми забезпечення сталого розвитку України" відображені актуальні питання адміністративного права та процесу, фінансового права, результати правових досліджень у сфері судової та правоохоронної діяльності, актуальні проблеми кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права, кримінального процесуального права, криміналістики, судової експертизи, судової психології та медицини. Розглядаються сучасні проблеми цивільного права та цивільного процесу. Висвітлюються проблеми правової лінгвістики, перекладу та журналістики, а також фізичної підготовки майбутніх юристів. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, а також юристів-практиків, які цікавляться проблемами сучасної юриспруденції, галузевими напрямами розвитку права та державного будівництва.
Том 2
Правові та інституційні механізми забезпечення сталого розвитку України : матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (Одеса, 15-16 трав. 2015 р.) : у 2 т. / відп. ред. М. В. Афанасьєва ; НУ "ОЮА", Півден. регіон. центр НАПрН України ; передм. С. В. Ківалова. - Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - Т. 2. - 667 с.
Keywords: адміністративне право; адміністративний процес; фінансове право; правоохоронна діяльність; правозахисна діяльність; вдосконалення судової системи; кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальне процесуальне право; криміналістика; сучасна цивілістика; інтелектуальна власність; інтелектуальна власність в мережі Інтернет; цивільний процес; господарське право; господарський процес; фізична підготовка юристів; лінгвістика права; засоби масової інформації; административное право; административный процесс; финансовое право; правоохранительная деятельность; правозащитная деятельность; совершенствование судебной системы; уголовное право; криминология; уголовно-исполнительное право; уголовное процессуальное право; криминалистика; современная цивилистика; интеллектуальная собственность; интеллектуальная собственность в сети Интернет; гражданский процесс; хозяйственное право; хозяйственный процесс; физическая подготовка юристов; лингвистика права; средства массовой информации; administrative law; administrative process; finance law; law enforcement; advocacy; improving the judicial system; Criminal Law; criminology; penal law; criminal procedural law; criminalistics; modern civil law; Intellectual Property; Intellectual Property on the Internet; civil procedure; commercial law; physical training for lawyers; Legal Linguistics; mass media