Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід - (:unkn) unknown (Одеса ; Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
1. Манько Д. Г. Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. 2. Манько Д. Г. Робоча програма навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. 3. Манько Д. Г. Методологія та організація правничого наукового дослідження : навч.-метод. реком. Для здобувачів 3-го рівня «Д-р філософії» (PhD) зі спец. 081 «Право» [Електронне видання] / Д. Манько ; Міжнар. гуман. ун-т. – Одеса : Фенікс, 2022. – 39 с. 4. Манько Д. Г. Публікація та презентація результатів наукового дослідження : презентація. 5. Конспект лекцій. 6. Тема 2. Парадигмальні засади наукових досліджень. 7. Тема 3. Інформаційне забезпечення наукових досліджень. 8. Тема 4. Наукове дослідження як процес. 9. Тема 5. Оформлення та апробація результатів наукового дослідження.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28528